Stafet for livet 2020

Stafet for livet 12. September 2020 kl. 12.00 – til 13. september kl. 12.00 på Sandersvig Camping

Arrangement til støtte for Kræftens Bekæmpelse.

På grund af Covid-19 er Stafet for Livet ikke helt som det plejer, da det på ingen måde er tilladt eller forsvarligt at samle flere tusind mennesker tæt sammen – og oveni købet hvor nogle af de særligt udsatte skal være æresgæster.

Sandersvig Super Snails holder Stafet for Livet her på Sandersvig Camping. Vi ved ikke helt præcist hvordan det kommer til at foregå, men det vi pt. arbejder på er:

Et stort telt til loppemarked og samlingspunkt hvor man kan snakke med hinanden, få en kop kaffe/sodavand/øl, spise en pølse eller andet.

Om aftenen når mørket falder på vil der også blive afholdt lyscermoni.

Evt. noget fællesspisning morgenmad/aftensmad.

Flere gå/løbe ruter.

Vi håber at rigtig mange vil melde sig til på holdet, det koster 100 kr. for voksne og 50 for u. 18., alle penge går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Det kræver ingen forudsætninger at være med, om man vil løbe, gå eller bare hygge ved teltet er helt op til en selv, det vigtigste er at det bliver en god oplevelse, man lærer nye mennesker at kende og støtter en god sag.

Har man trøje fra andre år får man naturligvis årstal på når man tilmelder sig, har man ingen trøje, men ønsker en, kan disse købes inkl. broderi på ryggen til 200 kr. (der tages forbehold for evt. udsolgte størrelser osv.)

 

Man kan tilmelde sig på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/haderslev/tilmeldte-hold/hold/13279 eller i informationen.

 

 

Sandersvig super snails

Så er vi klar til at stille det bedste hold gående og løbende campister, der vil være med til at gøre noget: Sandersvig Super Snails.  Vi kender alle nogen der har eller har haft kræft, vi kan bare se hvor mange vi har mistet gennem årene på campingpladsen. Så lad os vise hvad campister er gjort af: Vi samler en masse penge ind, få en god dag sammen, fordi: campister holder sammen. Vi går sammen, vi løber sammen, vi griner sammen, vi græder sammen. Vi kæmper sammen..

Stafet For Livet

Sandersvig Super Snails er vores hold til Stafet For Livet, som kort fortalt er et arrangement under Kræftens Bekæmpelse der finder sted over hele verden. Det er en 24 timers stafet som har til hovedformål at sætte fokus på at kræftpatienter kæmper 24 timer i døgnet. Fighterne (de der har eller har haft kræft) bliver hyldet og dem vi har mistet bliver mindet. Stafetten vi deltager i er i Haderslev, den foregår ved Haderslev Dam og er uden tvivl Danmarks smukkeste.

Stafetten 2015 blev verdens største Stafet For Livet og har modtaget priser fra hovedorganisationen og haft besøg fra mange forskellige lande. Vi er samtidig den stafet i Danmark nogensinde der har samlet flest penge sammen. Læs mere om Stafet for Livet her: www.stafetforlivet.dk

Stafet for livet 2020 er lørdag d. 12 sep. Kl. 12.00 (På Sandersvig Camping) 

Holdet

Vi er et hold hvor der er plads til alle, helt fra de alleryngste til dem der ikke længere kan gå en hel runde til stafetten, men som gerne vil være med til at vise opbakning og til at få en stor oplevelse.

Hovedformålet er at selv om kræft er en alvorlig og trist sag, så skal der også være plads til at fokusere på det positive, på sammenholdet, på styrken og på de gode oplevelser. Stafet for livet og Sandersvig Super Snails er livsbekræftende og en stor oplevelse, vi viser at vi står sammen, at vi kan gøre en forskel og vi får lejlighed til at fordybe os i tanker og minder.

Der er ingen krav om at man skal være inde til selve stafetten i 24 timer, men kan komme og gå som man vil, man kan lægge liv og sjæl i det og være en del af styregruppen og de drivende kræfter på holdet, eller man kan vælge at man gerne vil støtte ved at være en del af holdet, men ikke så meget mere, der er fuldstændig frit slag.

Arrangementer

Vi laver forskellige arrangementer i løbet af året, bl.a. banko, loppemarked og hvis der ellers er nogle gode forslag eller ideer. Selvfølgelig går vi efter at kunne aflevere en hel masse kroner til Kræftens Bekæmpelse og det går også helt godt, vi er et stykke over 300.000 kr. i de 6 år vi har været med, så det synes vi bestemt vi kan være stolte af. Alt hvad der kommer ind i deltagergebyr, sponsor kroner, forskellige andre aktiviteter, går direkte til Kræftens Bekæmpelse.

Det koster 100 kr. for over 18 år og 50 kr. for under 18 år at deltage. Man kan tilmelde sig på mail, camping@sandersvig.dk, tlf. 21403353 eller i informationen. Når hjemmesiden fra arrangørenes side åbner så kan man også tilmelde sig direkte der.

Trøjer

Til dem der har lyst er det muligt at købe holdtrøje, det er en langærmet løbetrøje med sneglenes logo broderet på, pris er 200 kr. ønsker du navn på foran koster det 50 kr. inkl. op til 5 bogstaver, herefter 5 kr. pr. stk. Trøjerne fra 2013 er stadig pæne, så kan vist rolig sige at det er en fin og holdbar kvalitet.

Sandersvig Super Snails i TV Syd

Klik på billedet for at se video fra Stafet for livet Haderslev 2016, hvis man spoler hen til ca. 11.30 i videoen, kan man se interview med holdkaptajnen fra Sandersvig Super Snails.

Stafet for livet 2017 Sandersvig Super Snails

Kontor:

Alle dage 9.00 -16.00

Ellers kan vi fanges på 74 56 62 25

Butik:
Åbningstider i lavsæson
Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 17.00
Lørdag: 08.00 - 17.00
Søndag: 08.00 - 16.00

Ellers kan man henvende sig i informationen i dennes åbningstid.

morgenbrød Sandersvig

Badeland:
Alle dage 8.00-20.00
Indgangskode skal hentes i informationens åbningstid.
Læs mere under Badeland 

Bommene:
07.00-23.00

Se Live video fra pladsen, og se hvordan vejret er lige nu.

Se Live video fra hjorteparken.

ADAC_Klassifikation_2021-4_Sterne
ANWB2020
Dansk