Sandersvig super snails

Så er vi klar til at stille det bedste hold gående og løbende campister, der vil være med til at gøre noget: Sandersvig Super Snails.  Vi kender alle nogen der har eller har haft kræft, vi kan bare se hvor mange vi har mistet gennem årene på campingpladsen. Så lad os vise hvad campister er gjort af: Vi samler en masse penge ind, få en god dag sammen, fordi: campister holder sammen. Vi går sammen, vi løber sammen, vi griner sammen, vi græder sammen. Vi kæmper sammen..

Stafet For Livet

Sandersvig Super Snails er vores hold til Stafet For Livet, som kort fortalt er et arrangement under Kræftens Bekæmpelse der finder sted over hele verden. Det er en 24 timers stafet som har til hovedformål at sætte fokus på at kræftpatienter kæmper 24 timer i døgnet. Fighterne (de der har eller har haft kræft) bliver hyldet og dem vi har mistet bliver mindet. Stafetten vi deltager i er i Haderslev, den foregår ved Haderslev Dam og er uden tvivl Danmarks smukkeste.

Stafetten 2015 blev verdens største Stafet For Livet og har modtaget priser fra hovedorganisationen og haft besøg fra mange forskellige lande. Vi er samtidig den stafet i Danmark nogensinde der har samlet flest penge sammen. Læs mere om Stafet for Livet her: www.stafetforlivet.dk

Stafet for livet 2019 er lørdag d. 7 sep. Kl. 12.00 – søndag d. 8 sep. Kl. 12.00

Holdet

Vi er et hold hvor der er plads til alle, helt fra de alleryngste til dem der ikke længere kan gå en hel runde til stafetten, men som gerne vil være med til at vise opbakning og til at få en stor oplevelse.

Hovedformålet er at selv om kræft er en alvorlig og trist sag, så skal der også være plads til at fokusere på det positive, på sammenholdet, på styrken og på de gode oplevelser. Stafet for livet og Sandersvig Super Snails er livsbekræftende og en stor oplevelse, vi viser at vi står sammen, at vi kan gøre en forskel og vi får lejlighed til at fordybe os i tanker og minder.

Der er ingen krav om at man skal være inde til selve stafetten i 24 timer, men kan komme og gå som man vil, man kan lægge liv og sjæl i det og være en del af styregruppen og de drivende kræfter på holdet, eller man kan vælge at man gerne vil støtte ved at være en del af holdet, men ikke så meget mere, der er fuldstændig frit slag.

Arrangementer

Vi laver forskellige arrangementer i løbet af året, bl.a. banko, loppemarked og hvis der ellers er nogle gode forslag eller ideer. Selvfølgelig går vi efter at kunne aflevere en hel masse kroner til Kræftens Bekæmpelse og det går også helt godt, vi er et stykke over 300.000 kr. i de 6 år vi har været med, så det synes vi bestemt vi kan være stolte af. Alt hvad der kommer ind i deltagergebyr, sponsor kroner, forskellige andre aktiviteter, går direkte til Kræftens Bekæmpelse.

Det koster 100 kr. for over 18 år og 50 kr. for under 18 år at deltage. Man kan tilmelde sig på mail, camping@sandersvig.dk, tlf. 21403353 eller i informationen. Når hjemmesiden fra arrangørenes side åbner så kan man også tilmelde sig direkte der.

Trøjer

Til dem der har lyst er det muligt at købe holdtrøje, det er en langærmet løbetrøje med sneglenes logo broderet på, pris er 200 kr. ønsker du navn på foran koster det 50 kr. inkl. op til 5 bogstaver, herefter 5 kr. pr. stk. Trøjerne fra 2013 er stadig pæne, så kan vist rolig sige at det er en fin og holdbar kvalitet.

Sandersvig Super Snails i TV Syd

Klik på billedet for at se video fra Stafet for livet Haderslev 2016, hvis man spoler hen til ca. 11.30 i videoen, kan man se interview med holdkaptajnen fra Sandersvig Super Snails.

Stafet for livet 2017 Sandersvig Super Snails

Kontor:

Alle dage fra 8.00 til 19.00
Ellers kan vi fanges på 74 56 62 25

Butik:
Åbningstider:
alle dage 8.00-19.00

morgenbrød Sandersvig

Badeland:

kl. 8.00 - 20.00

Bommene:
07.00-23.00

 

Se Live video fra pladsen, og se hvordan vejret er lige nu.

 

adac18
Dansk