Pladsoplysninger

I hovedbygningen finder man informationen, hvor der altid er et medlem af familien Holst til at betjene gæsterne. I tilknytning til kontoret finder man minimarkedet, hvor også grillbaren er. Åbningstiderne vil altid være opslået på butiksdøren.

I samme bygning er opholdsstuen, som er delt i 2. I den ene afdeling er der spillemaskiner, poolbord og TV. I den anden er der TV og borde til at hygge sig ved.

Camping i sønderjylland

Information

Lige over for pladsen, har vi et friareal på 50.000m², hvor det er muligt at flyve med drage, træne sin hund og meget mere. Kun fantasien sætter grænser. Det er også her heste, høns, kaniner, får og gæs bor.

Bygning 4 er den nyeste og største servicebygning på campingpladsen og den opfylder kravene til 5 stjerner. Her er 7 familierum, 1 handicapbad, en baby/børneafdeling, samt køkken med spiseafdeling. Som noget nyt har også hundene fået deres eget badeværelse. Alle rummene er udsmykkede med unikke mosaikbilleder.

Hvis man selv ønsker at lave mad, er der 4 køkkener på pladsen, alle med komfurer med ovne og kogeplader. Der er gode opvaskemuligheder og det varme vand er gratis. Køkkenet er altid et godt sted at få en snak med de andre campister.

Servicebygninger

Servicebygninger

Der findes 4 servicebygninger på pladsen. Der er familierum med bad og toilet i alle bygninger samt børnerum med gratis bad til børnene i bygning 2 og 4.

I bygning 1, 3 og 4 bruges der 2 kroner for at få varmt vand i bad. 2 kroner giver 2 minutters varmt vand.

I bygning 2, benyttes en badechip, det koster 6 kroner at komme ind i familierummet, der er ingen begrænsning på det varme vand. Man kan fylde penge på sin badechip i informationen.

Der er køkken i alle servicebygninger, det er gratis at benytte for gæster.

Opholdsstuer findes i bygning 1, 2 og 4. bygning 2 låses af om natten.
Det er muligt at booke en opholdsstue hvis man henvender sig i informationen.

I opholdsstuen i bygning 2 findes der poolbord, airhockey, hit the mouse og pinball maskine. i den bagerste del er der fjernsyn hvor man kan se dr kanaler.

Hundebad findes i bygning 4 og er gratis at benytte.

Møntvaskeriet findes i bygning 2.

 

 

 

Familierum

Kontor:

Alle dage 09.00 - 16.00

Ellers kan vi fanges på 74 56 62 25

 

Butik:
Åbningstider:
Mandag til torsdag: Lukket
Fredag: 14.00 - 17.00
Lørdag: 08.00 - 17.00
Søndag: 08.00 - 16.00

morgenbrød Sandersvig

Badeland:

kl. 8.00 - 20.00
Sidste åbningsdag 18/10

Bommene:
07.00-23.00

Se Live video fra pladsen, og se hvordan vejret er lige nu.

Se Live video fra hjorteparken.

adac18
Dansk