Sandersvig Strand

ca. 300 m fra pladsen, finder man en dejlig børnevenlig badestrand ved Lillebæltskysten. Der er badebro om sommeren, og en lille bådslip.

Genforenings- og Grænsemuseet

Små 15 km, fra pladsen, finder man Genforenings- og Grænsemuseet.
På museet og i museets ude-område kan gæster møde historien om Genforeningen og CHR X´s ridt over den slettede 1864-1920 grænse i 1920 på den hvide hest.  Læs mere mere om museet her: www.genforeningsmuseet.dk

Christiansfeld

Christiansfeld, som er kendt for sin specielle kirke, brønd og byggestil og selvfølgelig honningkagerne, ligger 12 km fra pladsen. Chriristansfeld er den 4. juli 2015 blevet udnævnt til Verdensarv af UNESCO´s verdensarvskomite. Se mere her

Der er muligheder for rundvisninger i byen.

Haderslev

Haderslev ligger 15 km fra Sandersvig Camping. Det er en hyggelig købstad med bl.a. en flot domkirke, hvortil vores dronning Margrethe har designet kirketekstilerne. Den gamle bydel i Haderslev er også en gåtur værd. I centrum er gode indkøbsmuligheder.

Geografisk Have

Geografisk Have i Kolding er en 12 hektar stor, botanisk have med planter fra hele verden. www.geografiskhave.dk

LEGO, LEGO logo, Klods konfigurationerne og LEGOLAND er varemærker tilhørende LEGO Gruppen og her anvendt med speciel tilladelse. ©2006 LEGO Gruppen.

Legoland

Sandersvig Camping & Tropeland ligger ca. 70 km (ca. 1 time 15 min) fra Legoland, som altid er en stor oplevelse at besøge. Se åbningstider, priser og meget mere her: www.legoland.dk

Givskud Zoo

Givskud Zoo ligger som Legaland ca. 70km (ca. 1time 15min) væk. Givskud Zoo er en safaripark, som du bedst oplever både i bil og til fods. Parken er opdelt i en række safariruter adskilt af store gå-områder med tilhørende legepladser og parkeringspladser. www.givskudzoo.dk

Koldinghus

Det gamle kongeslot, Koldinghus, fungere i dag som et museum, og rummer mange flotte udstillinger. Slottet ligger centralt placeret i Kolding med udsigt over slotsøen og kun få minutters gang fra gågaden.
Foto: Hubertus

Skamlingsbanken

Skamlingsbanken er Sønderjyllands højeste punkt, og et af landets store nationale mindesteder.

Den smukke natur der er ved Skamlingsbanken og den ene stående udsigt over hele egnen mellem Christiansfeld og Kolding gør den bestemt et besøg værd.

Sillerup mølle.dk

Mindre end 5 km fra pladsen ligger Sillerup mølle, der er smukt restaureret. i højsæsonen er her mange aktiviteter, bl.a. bagedage med familier med børn.
Foto J. Peyk

TRAPHOLT

TRAPHOLT er museum for moderne kunst, design og kunsthåndværk. Musset blev indviet i 1988 og liggeri en smuk park med udsigt over Kolding Fjord. Trapholt viser skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk og har blandt andet en stor samling af dansk møbeldesign. www.trapholt.dk

Universe

Universe er en naturvidenskabelig oplevelsespark beliggende på Als, ved Nordborg. Her leger børn og voksne sig til viden om naturvidenskaben. Her kan du tumle fra det ene eksperiment og sjove naturfænomen til det andet. Du kan bygge vandraketter, grave med en rigtig gravemaskine, køre tohjulede Segways og løfte en bil. www.universe.dk

Legeparken

Tæt på Koldinghus ligger Legeparken. Et rekreativt parkområde for børn og voksne åbent året rundt.
Den medbragte mad eller kaffen kan nydes i et af de tre aktivitetshuse, eller pølserne kan tilberedes på et af de syv grill-steder. Legeparken er året rundt bemandet med personale i dagtimerne.
Parkering på den anden side af Nrd. Ringvej med tunneladgang til Legeparken.

Streetdome

Her kan du stå på skateboard, løbehjul, rulleskøjter og køre på BMX-cykel. Du kan dyrke parkour, klatring og bouldering. Alt sammen både inde og ude. De primære, udvendige opholdszoner ved siloen og igloen ligger naturligt vendt mod syd ud til havnepromenaden og vandet.

Så husk dit eget udstyr og prøv de mange ramper, ledges, grinds og klatrevægge du finder i området.

Christian X’s Vej 41
6100 Haderslev
www.streetdome.com

Kontor
Samme tider som butik, eller på telefon
8.00-16.00

Har du reserveret online og ankommer efter kontorets lukketid, så bedes du ringe i vores åbningstid for at få lagt bomkort mm. klar.

Vi kan altid fanges på 74 56 62 25 i akutte tilfælde.

Butik
Pinse
Fredag : 8.00 - 10.00 & 14.00 - 17.00
Lørdag- Søndag: 8.00- 17.00
Mandag: 8.00-16.00
-
Mandag-torsdag: 8.00 - 10.00 & 14.00-16.00
(Rundstykker skal bestilles til hverdage)

Fredag: 8.00 - 10.00 & 14.00 - 17.00
Lørdag: 8.00- 17.00
Søndag: 8.00-16.00

morgenbrød Sandersvig

Badeland:
 08.00-20.00

Læs mere under Badeland 

Bommene:
07.00-23.00.

Se Live video fra pladsen, og se hvordan vejret er lige nu.

Se Live video fra hjorteparken.

ADAC_Klassifikation_2023-Empty_8
ANWB2022

CVR nummer:  25472748