Hunde er gratis at have med 🙂

 

Camping med hund på Sandersvig

Her på pladsen elsker vi dyr, og vi synes det er hyggeligt når folk tager deres hund med på camping her hos os. Vi har derfor også gjort lidt ekstra ud af det for vores firbenene venner. Det er ganske gratis at tage din hund/hunde med på camping her. Pladsen ligger i et rigtig naturskønt område hvor der er mange muligheder for spændende og hyggelige gåture både på stranden og ned igennem skoven.
Vi har også en stor indhegning hvor man kan slippe sin hund/hunde løs og lege. I nogen weekender og ferier laver vi forskellige arrangementer for hundene også, det kan f.eks. være agility eller skattejagt for hunde hvor de skal bruge deres næser for at finde frem til skatten.
Det er også muligt at benytte vores delvis indhegnet hundeskov i vores store juletræsplantage. Husk altid at samle op efter din hund. Der er poser ved indgangen til hundeskoven.

Hundebad

På pladsen har vi også et bad indrettet kun til hunde, det findes i vores service bygning 4 og er ganske gratis at benytte. Man skal selvfølgelig rydde op efter sig når man har vasket sine hunde, og efterlade badet så det er rent til næste hund også.