Aktiviteter

Der er altid noget at give sig til når man er på Sandersvig camping uanset vejret. Er vejret godt kan man tage en tur rundt på pladsen og besøge nogen af alle dyrene, eller gå en tur ned gennem skoven sammen med familien og har man hunden med, så er det et også et oplagt sted at lufte den. Når man har nydt den hyggeligt tur igennem skoven ender man nede på stranden. På stranden er der også masser af muligheder, man kan hoppe i badetøjet og tage en tur i bølgerne, eller bare nyde udsigten.

I gå-afstand fra pladsen har vi en hjortehave, hvor en flok krondyr trives i bedste velgående.

Hver dag i højsæsonen bliver dyrene fodret med lidt mundgodt. Alle vore gæster er velkomne til at være med og se dyrene på nært hold.

Legepladserne

Udover en legeplads ved hovedbygningen med legeborg med 2 rutscherør og gangbro, 2 gynger, 2 trampoliner, vippe og vippedyr, har vi i 2006 udvidet legepladsen ved bygning 1.

Hvis du vil se flere billeder af legepladserne, så kan du klikke på pilene.

Hoppepuder

Vi har to hoppepuder på pladsen. Den ene er en af Danmarks største, nemlig hele 350 m². Her kan man få brugt en masse god energi, både store og små.

Tennisbaner

Tennisbanerne er anlagt med brugervenligt kunstgræs. Det er muligt også at leje ketsjere og bolde af os, hvis man får lyst til at spille.
Baneleje koster 50,- for en time, og ketcher leje koster 10,- kr. pr. stk. inkl. bolde. Du er også meget velkommen til at medbringe egne ketcher og bolde.
Du kan booke banen i informationenes åbningstid.

I løbet af højsæsonen vil der også være dage hvor man gratis kan komme og lære at spille tennis, her stiller vi læremester, bane, ketcher og bolde til rådighed.

Hjortehaven

500 m fra pladsen har vi en hjortehave, hvor krondyrene trives i bedste velgående. Hver dag i højsæsonen og fredag og lørdag i for- og eftersæson bliver krondyrene fodret med lidt mundgodt. Alle vore gæster er velkomne til at være med og se dyrene på nært hold. Der er også muligt at stille spørgsmål om dyrene til campingchefen, Johannes Holst.

Båd udlejes:

Nydam 465 til 7 personer med 15HK motor.

1/1 dag (8 timer): 700 kr.+brændstof

1/2 dag (4 timer): 500 kr.+brændstof

Der skal betales for båd leje og et brændstof depositum på 300 kr. inden afgang.

Redningsveste medfølger og SKAL bruges.

Båden kan bookes i informationens åbningstid. Det er vigtigt at man ved hvilke personer der skal med ud og sejle, og deres vægt, så vi kan finde den rette størrelse redningsveste frem.

Sandersvig båd

Kontor:

Alle dage 09.00 - 16.00

Ellers kan vi fanges på 74 56 62 25

 

Butik:
Åbningstider:
Mandag til torsdag: Lukket
Fredag: 14.00 - 17.00
Lørdag: 08.00 - 17.00
Søndag: 08.00 - 16.00

morgenbrød Sandersvig

Badeland:

kl. 8.00 - 20.00
Sidste åbningsdag 18/10

Bommene:
07.00-23.00

Se Live video fra pladsen, og se hvordan vejret er lige nu.

Se Live video fra hjorteparken.

adac18
Dansk