Børnefødselsdag

Der er mange der vælger at holde børnenes fødselsdag her på pladsen og benytter sig af vores Tropeland hvor ungerne kan plaske rundt og nyde et par gode timer.
De gæster der bor på pladsen kan til enhver tid booke en af vores opholdsstuer uden at det koster noget.

Bor man ikke på pladsen er det stadig muligt at booke opholdsrum 1, til at holde fødselsdag i, hvis man er mindst 10 personer. Det koster 200 kr. for 3 timer.

Hvis man samtidig køber adgang til vores Tropeland koster det 25 kr. pr. person, ved mindst 10 personer. Børn 0-2 år er gratis.
Opholdsstuen skal bookes inden, det kan gøres på e-mail eller via telefon. Betaling af opholdsstue og billetter til tropeland betales på selve dagen i informationen.
Mad og drikke må gerne medbringes, både til opholdsstuen og til badeland, der må IKKE medbringes noget i glas ud i badeland.
Man står selv for oprydning.
Man er selvfølgelig også velkommen til at benytte sig af pladsens hoppepuder og legepladser eller besøge pladsens dyr. hvis man holder fødselsdag her på pladsen.

Er man mindre end 10 personer må man stadig gerne låne vores opholdsrum, men man kan ikke reservere rummet, eller nægte andre gæster adgang også. Skal man i svømmehal koster det 40,- kr. per. person. Billetter købes på kontoret.