Gratis ferie

Gratis ferie

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke denne gang.  Vi har nemlig valgt at give en uges gratis ferie væk i år. Rigtig mange familier sidder hårdt i det, og så er det ofte ferien der bliver sparet på, eller måske slet ikke er der. Derfor giver vi en gratis ferie væk til en familie hvor pengene er lidt små, alle har brug for at komme lidt væk engang i mellem.

Så er det din familie der ikke har råd til ferien i år, så hop forbi vores facebook side og find opslaget der hedder gratis ferie. Der er rigtig mange om buddet og vi ville selvfølgelig ønske at vi kunne hjælpe alle, men det er desværre ikke muligt.

Ferie i hytte

Ferien vi giver væk er fra d 8 til den 15 Juli 2017, i en af vores luksushytter. De er indrettet med 7 sove plader og der er eget køkken og bad i alle hytterne. Vi giver adgang til vores Tropeland en gang om dagen pr. person.
Hele sommerferien igennem har vi planlagt en masse aktiviteter til både børn og voksne, der er blandt andet banko hver lørdag kl. 11 hvor overskudet går til Sandersvig Super Snails. Der vi være badelands fester og en masse kreative aktiviteter. Og så er der selvfølgelig altid en masse dyr at kigge på, i kan også være med når vores krondyr bliver fodret.

Det eneste den heldige familie skal er at pakke bilen, finde det gode humør frem, sørge for mad til ugen og rengøring af hytten, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at resten er klaret og at ferien bliver uforglemmelig. Vi har en kiosk på pladsen hvor man kan købe mange forskellige ting, og vores grillbar er også åben alle dage. Ellers så ligger der dagligvare butikker inden for et par kilometer.

 

 

Vi lukker for ansøgninger onsdag aften kl. 20 og den heldige familie får besked torsdag senest kl. 10.

Du finder let vores facebook side ved at klikke på linket her. https://www.facebook.com/Sandersvigcamping