Julehilsen 2019

Det er ved at være tid til at sige tak for endnu et godt år her på Sandersvig Camping og Tropeland.

Sæsonen 2019 har budt på mange glade gæster fra nær og fjern, kendte ansigter og nye ansigter. Det er altid dejligt at få en snak med gamle kendinge, såvel som at lære nye mennesker at kende.

2019 var året hvor Christina afsluttede sin uddannelse og hermed blev en, meget værdsat, fast del af campingfamilien.

December er godt i gang og der er julelys og julehygge rundt omkring på pladsen. Vi skød december i gang med 2 lørdage med gratis juletræer masser af glade mennesker og heldigvis var vejret i år med os.

Sandersvig Super Snails solgte juledekorationer, pølser, æbleskiver og gløgg og kan endnu engang sende 15.000 kr. videre til Kræftens Bekæmpelse efter juletræsfest. I alt har Sandersvig Super Snails sendt over  300.000 kr. videre siden starten i 2013.

Vi har skåret ned for messerne til næste år. Odense Congress Center har valgt ikke at lave en messe og vi har valgt Ferie for alle i Herning fra. Vi er til gengæld som altid at finde hos Esbjerg Caravan Center d. 4 og 5 januar, kl. 10-16, samt Kronjyllands Camping og Marine Center i Randers d. 1 og 2 feb. Kl. 10-16, begge rigtig hyggelige messer, så kig endelig forbi.

Nu vil vi nyde julen og nytåret med familie og venner, holde en smule fri og gøre klar til 2020.  

Med tak for alt i året der gik, ønsket om en glædelig jul, et fantastisk nytår og et på gensyn i 2020,

Alle os på Sandersvig Camping og Tropeland.