Smilende snegle og glade gæster.

Camping i sønderjylland

De to sidste lørdage har budt på mange smil og hyggelige stunder.
Den 25.11 og den 02.12 lukkede vi nemlig op for at folk kunne komme og hente et gratis juletræ, og det benyttede rigtig mange sig af.

Vi så mange sjove måder på at fragte juletræer på, folk var alle glade og hyggede sig med at finde det aller bedste træ der kunne passe hjem til dem.
Vi havde besøg af TVSyd der optog lidt video her nede fra også. 😀 Hvis i vil se klippet kan i bare trykke lige her. 

Ud over det så stod Sandersvig Super Snails  for salg af pølser, gløgg, æbleskiver og saftevand. Rigtig mange benyttede sig af det tilbud, og allerede nu kan der i hvert fald sættes 10.000 kr. ind på kontoen, som til sommer gives videre til kræftens bekæmpelse når den årlige stafet afholdes.

 

Nåede I ikke at komme til vore ”Gratis juletræer”-lørdage, så kan I betale mindst 20 kr. pr. træ i indsamlings postkassen eller på mobilepay til tlf. 21403353, mærk betalingen ”Juletræer”. Postkassen finder I ved døren til campingpladsens information. Parkering kun på p-pladsen ved informationen eller ved tennisbanerne. De sidste 50 meter skal man gå. Husk en sav. Der er webcam på p-pladserne og på døren ved informationen.
Max 2 juletræer pr. familie.

 

GLÆDELIG JUL til ALLE ønskes af familien Holst, Sandersvig Camping & Tropeland