Stafet for livet 2020

Stafet for livet 2020

Stafet for livet 12. September 2020 kl. 12.00 – til 13. september kl. 12.00 på Sandersvig Camping

Arrangement til støtte for Kræftens Bekæmpelse.

På grund af Covid-19 er Stafet for Livet ikke helt som det plejer, da det på ingen måde er tilladt eller forsvarligt at samle flere tusind mennesker tæt sammen – og oveni købet hvor nogle af de særligt udsatte skal være æresgæster.

Sandersvig Super Snails holder Stafet for Livet her på Sandersvig Camping. Vi ved ikke helt præcist hvordan det kommer til at foregå, men det vi pt. arbejder på er:

Et stort telt til loppemarked og samlingspunkt hvor man kan snakke med hinanden, få en kop kaffe/sodavand/øl, spise en pølse eller andet.

Om aftenen når mørket falder på vil der også blive afholdt lyscermoni.

Evt. noget fællesspisning morgenmad/aftensmad.

Flere gå/løbe ruter.

Vi håber at rigtig mange vil melde sig til på holdet, det koster 100 kr. for voksne og 50 for u. 18., alle penge går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Det kræver ingen forudsætninger at være med, om man vil løbe, gå eller bare hygge ved teltet er helt op til en selv, det vigtigste er at det bliver en god oplevelse, man lærer nye mennesker at kende og støtter en god sag.

Har man trøje fra andre år får man naturligvis årstal på når man tilmelder sig, har man ingen trøje, men ønsker en, kan disse købes inkl. broderi på ryggen til 200 kr. (der tages forbehold for evt. udsolgte størrelser osv.)

Man kan tilmelde sig på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/haderslev/tilmeldte-hold/hold/13279 eller i informationen.